torsdag den 10. april 2014

Til SVScon for 1. gang

Bloggen har stået meget i J-Popcons tegn de sidste uger, men nu er det tid til at skifte fokus til SVScon. Som optakt har jeg ligesom til J-Popcon lavet nogle interviews for at høre fra forskellige personer, der skal deltage. Det første interview er med Julie Tornvig, som skal deltage til SVScon for aller første gang.


Hvor gammel er du?
Jeg er 17 år.

Hvor længe har du været interesseret i anime og manga?
Det har jeg været i 2 år godt og vel nu.

Hvordan opstod din interesse?
Jeg har altid været meget alene. Så da en af mine venner præsenterede mig for en animefilm fra Studio Ghibli, blev jeg helt opslugt af det. Det var lidt af en flugt. :)

Hvor bor du?
I Hjallerup

Hvor meget tid og hvor mange penge bruger du på transport til SVScon?
Det kommer til at blive mellem 50 og 75 kr., da jeg kører med en ven, der kører både derned og hjem, hvilket er dejlig belejligt. Jeg tager af sted til connen sammen med min bedste ven, da jeg ellers ikke ville tage af sted, fordi jeg har social angst. 

Hvordan hørte du om SVScon?
En af mine venner - faktisk min bedste ven - fortalte mig om det. Første gang jeg så ham, var han iført cosplay, og jeg blev straks nysgerrig. Så han foreslog, at jeg burde tage med.

Er SVScon 2014 dit første arrangement i fanmiljøet?
Nej, jeg kommer hver mandag i noget, der hedder MangaZone i Aalborg, hvor jeg overhører lidt, når folk snakker om manga/anime og japansk kultur.

Hvorfor har du valgt SVScon 2014 som din første con?
Jeg havde ikke hørt om andre, da jeg meldte mig til. Derefter hørte jeg, at der foregår noget lignende mange andre steder, men det var altid, når jeg ikke havde tid.

Hvilke forventninger har du til SVScon? 
Jeg tror, det bliver super fedt og en stor oplevelse. Jeg regner stærkt med at møde nye awesome mennesker med de samme interesser som jeg, hvilket jeg håber, vil gøre det lettere at snakke med nogen og komme over min social angst. :)

Hvad ser du mest frem til og hvorfor? 
Jeg ser mest frem til stemningen. Jeg håber, der en super fed stemning, glade mennesker og masser af hygge og snak. Jeg ser selvfølgelige også frem til de fede cosplays, der vil være! Jeg tror også, at showet bliver mega fedt, når folk træder ind i et cosplay og samtidig en rolle.

Er der nogen events, som du planlægger at deltage i eller være tilskuer til?
JA! Der skulle være noget plushiedødbold, jeg virkelig ser frem til, hvor jeg selvfølgelig håber på et voldsomt grineanfald :D

Skal du cosplaye?
Det vil jeg meget gerne, men jeg ved ikke, om det bliver til noget - men jeg kæmper for at få det færdig! ^^ Jeg er selv ved at lave et kostume. Jeg synes, at det er federe end bare at købe det.

Hvem skal du så cosplaye?
Jeg vil gerne lave et cosplay af Edward Sissorhands, da det er en person, jeg kan relatere til i meget stor grad.

Har du overvejet at deltage i SVScosplayshow eller det nye tiltag Cosplay Showcase?
Ja, det har jeg, men jeg turde ikke, da jeg fik af vide, hvad det var. Det har jeg slet ikke modet til.

Hvad afskrækkede dig?
Frygten for at stå alene. At blive dømt på det jeg gør deroppe. Jeg tror heller ikke, jeg er kreativ nok til at lave noget som vil underholde. Jeg går ud fra, at det er underholdning og det at vise sig frem, showet går ud på.

Ja, det med underholdning passer meget godt på SVScosplayshow. Cosplay Showcase er dog for dem, der netop ikke har lyst til at lave et act, men bare en fremvisning af deres cosplay.
Det vil jeg klart se så. :D 


Har du overvejet at melde dig som frivillig hjælper altså gopher? 
Ja, det vil jeg gerne! Jeg er spejderleder og nyder særdeles at hjælpe og gøre noget, som får det til at blive en god oplevelse for andre. Jeg vil dog gerne opleve SVS som deltager først.

Overnatter du på connen?
Ja, jeg har fået en soveplads, eller jeg har da i hvert fald betalt for en :D

Benytter du dig af nogen af madtilbuddene? 
Ja, morgenmad søndag men ellers ikke.

Hvorfor har du valgt de andre fra? 
Jeg har hørt, at der vil være andre alternativer til de forudbestilte. Jeg spiser ikke så meget, så det virkede som en bedre ide.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar