fredag den 15. juni 2012

KKK: KAF - Kan'yo kommatræf

Her i weekenden er det blevet tid til KAF - Kan'yos andet weekendtræf. Det er ret tydeligt at foreningen og dens underafdeling er meget inspireret af HAF. De små Kan'yo arrangementer kaldes "komma træf" ligesom de små HAF hedder "kommaevents". Modsat HAF's kommaevents, koster det dog noget at deltage til dette Kan'yo træf. Der er heller ikke overnatning. Inspirationen fra HAF kunne også ses i KAF's sidste weekendtræf, da de afholdte Mand eller kvinde quiz, som ellers har været et slags trademark for HAF. Det ser også ud til, at KAF har taget Last man standing til sig, som både har været brugt til HAF og SVS.

Informationen om dette arrangement har jeg fundet i AniMangas kalender, som det første link også fører til. Der står nemlig ikke noget om kommatræffet på KAF's egen hjemmeside (eller jeg kan i hvert fald ikke finde det), hvilket jeg finder ret underligt - men måske det kræver at man er logget på... Måske man bare har brugt Facebook til at informere om det. Det ser dog ud til at kræve, at man tilmelder sig via deres eget system for at kunne deltage. Der er plads til max 50 personer, men ud fra Facebookeventet at dømme ser der kun ud til at komme halvt så mange. 

Weekenden vil byde på et par quizzer, turnering og animefremvisninger. Der er også et gameområde og et brætspilsområde. Derudover opfordres medlemmerne til selv at medbringe spil og andre ting, som man kan underholde sig med. Da dette træf ikke tilbyder overnatning henvender det sig mest til lokale eller folk der kender lokale, som de kan overnatte ved. Det er kun godt at se, at København igen ser ud til at have nogle mindre arrangementer, som folk kan deltage i. KAF kunne desuden fejre 1-års fødselsdag for et par uger siden. Tillykke med det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar