mandag den 24. oktober 2011

4 dage til London Expo

For de fleste danskere betyder London Expo måske ikke så meget, men for to er det en begivenhed de har set frem til længe. De skal nemlig repræsentere Danmark til EuroCosplay, som finder sted under London Expo. Anne Andersen kvalificerede sig til EuroCosplay ved SVScon i maj, hvor hun cosplayede fra Rozen Maiden sammen med to andre. Gruppen vandt også prisen Best Music. Deres optræden kan ses på Youtube. Anne lyder dog til at have forberedt noget nyt til EuroCosplay. Mona Winther kvalificerede sig ved J-Popcon sidste år og har altså måtte vente i næsten et år. Hun cosplayede fra XxxHolic, og den optræden kan også ses på Youtube. Faktisk cosplayede begge repræsentanter sammen både til J-Popcon og SVScon, så nu kan de glæde sig over at kunne tage til London Expo sammen. Som repræsentant ved EuroCosplay får man betalt sin rejse og sit hotel, og man kan dele værelset med en ven. Både repræsentanten og vennen får også gratis specialbilletter til London Expo.

Jeg kan godt forstå, at der ikke er så mange danskere der tager til London Expo, da der jo er større udgifter i form af fly, transport i England og hotel. London Expo er også meget anderledes end connerne i Danmark. London Expo er mere industriorienteret. Det hele er samlet i en stor messehal, hvor forhandlere og producenter har stillet stande op af forskellig art. Der er også et gameområde, en enorm Artist Alley (som egentlig er borde på række), et Totally Cosplay område med workshop og lille scene, et afskærmet sceneområde, som bruges til både paneler og sceneshows heriblandt EuroCosplay og meget mere. Det er utrolig overvældende at træde ind i hallen, og man farer nemt vild, men så opdager man også nye stande hele tiden. ^^ Det sociale finder mest sted uden for Excel, hvor London Expo afholdes. Hele området er fyldt med cosplayere, der cosplayer alt lige fra Vocaloid, Naruto, Fullmetal Alchemist og Hetalia til Avatar (de blå), Storm Troopers og Ghost Busters men også mindre kendte serier som Towards the Terra.

1 kommentar:

  1. Der er blevet lavet en trailer med alle repræsentanterne fra dette års EuroCosplay: http://www.youtube.com/watch?v=QVJkRk_HuwY&feature=feedu

    SvarSlet