tirsdag den 8. februar 2011

Ny besked i indbakke!

Der kom svar fra Henrik! Netop som man forsøger at affinde sig med, at man måske ikke får et svar, dumper der en mail ind i ens indbakke. Det er lidt ligesom at forsøge at blive okay med, at man måske skal til re-eksamen og så gå tudende fra eksamenslokalet med en 12'er... sidespring - undskyld.

I eftermiddags kom der virkelig en mail tilbage fra Henrik. Han forklarede, hvordan han havde haft det efter Animeonly måtte lukke, og at han ikke rigtig havde fuldt det danske animemiljø siden. Han var dog blevet meget glad (berørt?) over min mail. Han skrev i hvert fald, at det varmede, og det var jeg rigtig glad for.

I mit svar tilbage fortalte jeg, at der er HAF-event her i weekenden og Kita Træf i april. Det kunne være sjovt at se ham til et af dem. Han lød interesseret i at vide, hvad der foregik i det danske animemiljø, så hvem ved.

Det var godt at høre, at han ikke har mistet modet omkring animemiljøet, så måske vi en dag ser et nyt initiativ fra hans side.

1 kommentar:

  1. Så fik jeg endelig kigget på bloggen. Mit liv er lidt rodet og hektisk, men med linket i min mailbox, måtte jeg jo se hvad det var for noget. Jeg er overasket over hvor stort et projekt din jagt på mig åbenbart har været!

    Jeg har stadig projekter, jeg kan ikke leve uden. Jeg ser stadig Anime, om end jeg er blevet meget kræsen (der er alt for mange serier, der bare er tynde kopier af de store hits). Men tingene ser anderledes ud i dag: Jeg har skaffet mig erfaringer, kontakter, og masser af viden, tildels gennem AOTV arbejdet, og i stort omfang takket være mit samspil med miljøet og foreningerne. Jeg har noget simrende, men det er ikke helt specifikt rettet mod Anime, mere mod unge generelt. Og det er for kompliceret og uforudsigeligt endnu til, at jeg vil gå i detaljer. Men jeg er derude. Jeg kigger, jeg lytter, jeg vandrer i skyggerne. Snart ser jeg mit snit, og så slår jeg til igen ;)

    -Henrik Larsen

    SvarSlet